14 d’abril del 2016

Reunió sobre les biblioteques escolars de l'Alt Penedès

Aquest 14 d'abril de 2016, al CRP de l'Alt Penedès, hem fet una sessió de formació-coordinació de les biblioteques escolars de l'Alt Penedès. Hi estaven convocades les persones responsables de les biblioteques escolars i, de manera opcional, representants del equips directius. En total s'hi han reunit trenta centres de la comarca (escoles i instituts públics, i centres concertades) amb una assistència de prop de cinquanta docents.
Ha presentat i tancat l'acte Xavier Gil, inspector d'educació, coordinador de l'Alt Penedès i la sessió ha estat conduïda per Foix Ortiz, Montse Ibàñez i Anna Badia, que han portat els Seminaris de coordinació de BE de l'Alt Penedès dels últims cursos.

Us inserim la presentació digital i us enllacem la carpeta que conté tots els documents que s'han lliurat als assistents:


Convidem a les persones responsables o coordinadores de les biblioteques escolars de l'Alt Penedès que no hi han pogut assitir a respondre el document 6 de la carpeta. És un senzill qüestionari sobre els temes que més us interessaria tractar en un futur seminari de coordinació de BE. Baixeu-lo al vostre ordinador, empleneu-lo i feu-nos-els arribar al CRP crp-altpenedes@xtec.cat
Gràcies!

Recordeu que trobareu actualitzats els enllaços de referència sobre la biblioteca escolar en el document que està sempre disponible en una de les pestanyes superiors d'aquest blog.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada