28 d’octubre del 2016

1ra sessió: Selecció del fons de llibres i presentació de novetats

El passat dijous 20 d'octubre vam començar el Seminari de Biblioteques Escolars de l'Alt Penèdès.
Aquesta primera sessió es va dividir en dues grans parts:
  •  La primera part va servir per podent-se conèixer tots els mestres assistents i per explicar quin seria el funcionament del seminari. Enguany compartirem amb tots els mestres assistens una carpeta al drive que contindrà dos documents: tinc un dubte i intercanvi d'experiències.
    • Document Tinc un dubte: Espai en el que els mestres assistens poden compartir els dubtes, preguntes...que els hi poguin sorgir en el dia a dia a l'escola i relacionades amb el món de les biblioteques escolars. Preten ser un document viu, dinàmic i en el que entre tots puguem aprendre coses noves i compartir coneixement.
    • Document Intercanvi d'experiències: En l'çultima sessió del seminari, cada mestra haurà d'explicar duant 5 minuts, una activitat que s'estigui fent a la seva escola.
  • La segona part de la sessió la va conduir la Núria Villiellas, de The Fabula. La Nuria ens va parlar de la selecció del fons de llibres per les biblioteques de les nostres escoles i ens va presentar moltes novetats literàries infantils i juvenils.

 


*Podeu trobar tots els materials del seminari de coordinació en el següent enllaç: https://serveiseducatius.xtec.cat/altpenedes/categoria/dinamitzacio/biblioteques-escolars-alt-penedes/be-materials-de-coordinacio/

*La següent sessió del seminari serà el proper dijous 24 de novembre i anirà a càrrec de la Mònica Badia que ens presentarà la publicació del Departament d'Ensenyament "Biblioteca d'aula: una oportunitat per a la lectura i el coneixement."


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada