9 d’octubre del 2016

Roald Dahl a la Biblioteca Torras i Bages!

L’any 2016 es celebra el centenari del naixement de l’escriptor Roald Dahl, autor indiscutiblement apassionant i apte per tota mena de públics disposats a riure i transgredir amb allò més políticament incorrecte.

A la Biblitoca Torras i Bages, per celebrar aquest centenari, han preparat la setmana Roald Dahl amb activitats per a totes les edats! 

Del 17 al 23 d'octubre us esperen les següents activitats...

Roald Dahl: la importància de la lectura
Dimarts 18  d’octubre, a les 19.30 h
Conferència a càrrec de Lola Casas, escriptora, poetessa i mestra, que ens farà un recorregut per les obres de l’autor i  ens mostrarà la importància de la lectura d’aquests relats entre els nostres joves i no tan joves.
Per a joves i adults, a partir de 12 anys.

El món de Roald Dahl
Divendres 21 d’octubre, a les 18 h
Taller de manualitats a càrrec de Darte.
Inscripcions prèvies. Places limitades.
Per a infants de 6 a 12 anys.

Els Culdolla
Divendres 21 d’octubre, a les 19:30 h
Narració del conte de Roald Dahl a càrrec de Jordina Biosca.

El senyor i la senyora Culdolla no són només horribles, són fastigosos, bruts i dolents a més no poder. Es fan unes bromes terrorífiques, són cruels amb els ocells i brutals amb els Maga-Bum, una família de mones que viuen en una gàbia al seu jardí.

Aquest espectacle és absolutament només apte per a no cardíacs. Imprevisible, groller, políticament incorrecte, interactiu i hilarant, farà les delícies de tots aquells qui es deixin portar pel joc i per l’apassionada absurditat que protagonitza aquest guió.
Narració oral per a públic adult.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada